Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Απόφαση στήριξης των αιτημάτων μας απο το Δημοτικό Συμβούλιο Λαυρεωτικής 16_1_12


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ





Δευτέρα  23/1/2011





Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαυρεωτικής μεταξύ άλλων αποφασίστηκε ομόφωνα η στήριξη των αιτημάτων της ομοσπονδίας ¨ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ¨ που αφορούν το Ν. 4014/2011 και συγκεκριμένα:



1.    Τη χορήγηση παράτασης 5 ετών ή το περιθώριο χρόνου μέχρι την ολοκλήρωση των εντάξεων με αυτοχρηματοδότηση στο σχέδιο πόλης των περιοχών Πανόραμα - Αγ.Μαρίνα - Περιγιάλι -Τσονίμα Τραχαντιέρα - Βρωμοπούσι - Πόρτο Εννέα και Βίντζι Δασκαλειό.

2.    Τη μείωση γενικώς των προστίμων τουλάχιστον στο 1/3 και η εξόφλησή τους να γίνεται σε 60 τουλάχιστον δόσεις.

3.    Η τακτοποίηση των αυθαιρέτων με το 4014/2011 να ολοκληρώνεται με το αρχικό πρόστιμο που βεβαιώνεται με την αίτηση υπαγωγής και όχι να υπάρχει και δεύτερη φάση προστίμου μετά την πάροδο δεκαετίας και εφόσον για την περιοχή δεν έχει ολοκληρωθεί ο πολεοδομικός σχεδιασμός των περιοχών μας.



Εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας  σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και συγχρόνως καλούμε τόσο το Δήμαρχο όσο και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο σε έναν επίμονο και συγχρόνως δίκαιο αγώνα προκειμένου να επιτύχουμε την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, για τον οποίο έχουμε συνεχείς αποδείξεις ότι ξέρει να μάχεται και να κατακτά επιτυχίες.



Καλούμε επίσης όλους τους πολίτες τόσο της Ομοσπονδίας όσο και των άλλων συλλόγων και ενώσεων να ενωθούμε διεκδικώντας την πράσινη αναβάθμιση των περιοχών μας, προωθώντας τις διαδικασίες ένταξης στο σχέδιο πόλης και απομακρύνοντας έτσι τον εφιαλτικό  Ν.4014/2011 για τα πρόστιμα στα αυθαίρετα. 





Για το ΔΣ της Διοικούσας Επιτροπής



                      Ο                                                             Ο

Πρόεδρος                                             Γραμματέας

Νικηφόρος Φρατζέσκος                   Θεμιστοκλής     Μακαντάσης   






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου